FAQ - Usein kysyttyä

Olen lisäämässä artikkelia ja haluan lisätä kuvia. Minkä kokoisia kuvia ja mitä kuvatiedostoja ejuttuun voi lisätä?

Kuvien on oltava alle 10 MB ja pääsääntöisesti hyväksytyt tiedostotyypit ovat .png, .gif, .jpg ja .jpeg.

Olen lisäämässä artikkelia ja haluan lisätä kuvia tekstin sekaan. Miten se onnistuu?

Lisätäksesi kuvan artikkelitekstin (leipätekstiin) sisään lataa ensin kuva palvelimelle samoin kuin lataisit pääkuvan. Vie kursori leipätekstiin siihen kohtaan johon haluat kuvan asettuvan. Paina aseta (kuvatiedoston kohdalla). Tarkista, että valitset leipäeditorin näkyvyysasetukset toimitus-tilaan (text-format : toimitus), että kuva näkyy. Tällöin voit leipäeditorissa siirtää kuvaa haluaamasi paikkaan tai poistaa kuvan. Voit muokata kuvan ominaisuuksia: Valitse kuva leipäeditorissa ja valitsemalla kuvan ominaisuudet hiiren oikealla painikkeella. Katso lisää ejuttu-ohjeista.

Lisäsin arvostelun, mutta se ei näy pääuutisena etusivulla.

Toistaiseksi vain artikkeleita pystyy lisäämään pääuutiseksi etusivulle. Varmista, ettei sinulla jäänyt valinta "näytetään etusivulla" päälle. Jos näin kävi ja etusivun pääutinen katosi käy päivittämässä viimeisin artikkeli pääuutiseksi niin ulkoasu päivittyy taas oikein.

Lisäsin videojutun, mutta se ei noussut sivun ensimmäiseksi videojutuksi.

Varmista, ettei aiemmissa videojutuissa ole valittuna "kiinnitä listojen alkuun".

Unohdin käyttäjätunnuksen tai salasanan?

Ota yhteys ejutun pääkäyttäjään tai opettajaan. ä

Miksi videokuva ei pyöri Ipadilla?

Vielä toistaiseksi ejutuissa on käytetty flash-pohjaista videoplayeria, jota Apple-tuotteiden tekniikka ei tue. Sen sijaan mp4-tiedostot pitäisi näkyä. Voit kokeilla ladata videon ejuttuun mp4-tiedostona.